BasBQ
Beef en Steak

Dan maar wat kipfilet roken

 
 
 

ReneR

Gemarineerd
Berichten
2.395
Als ik dan toch niets anders te doen heb....

Met de kruiden voor de brine
IMG_4887_zps0f4e0ed5.jpg


Op de Kamado
IMG_4889_zps306f715d.jpg


Mooi eindresultaat!
IMG_4894_zpsa141215e.jpg


Thanks for watching
 
Nog lang niet Ceriel, nog heel wat brines te gaan :p
 
Mooie kleur ReneR! Welke temp heb je aangehouden?
 
is toch altijd lekker zelf gerookte kipfilet
 
dennisb zei:
Mooie kleur ReneR! Welke temp heb je aangehouden?

Temperatuur op 85 graden gehouden tot de kern 61 was, toen de temperatuur iets op laten lopen naar 100 graden tot een kerntemperatuur van 67 graden.
Toen ingepakt in de folie want die arme kipfiletjes hadden zo hard moeten werken dat ze nu wel even lekker mochten rusten....
 
Mooie kippies hoor!!
 
Kon het niet laten om er even 1 aan te snijden en te proeven....

IMG_48951_zpsab832b8f.jpg


Hmmmmm, heerlijk mals...
 
Hele nette gerookte filets. Ziet er pico uit.
Waarmee ik me meteen bedenk dat mijn rookkip inmiddels ook alweer een paar weken op is...todo +1 
 
Terug
Bovenaan Onderaan