- Berichten
- 142
Vandaag was het weer eens tijd om de Q aan te zetten. Samen met een vriend de plannen gemaakt en het volgende kwam op het menu.
- Dry-age cote de bouf
- Zalm forel
- lamskotelet
- curryworst
- gepofte appels
- smores
- bbq beans
- salade van spits kool
- zuurdesembrood (chorizo rodewijn, fenegriek oude kaas en jalapeno)
- kruidenboter met gepofte knoflook.
- kipdij saté.
Rond een uurtje of 2 begonnen met de voorbereidingen en langzaam alles gaan klaarmaken.
Niet overal zijn foto’s van maar van veel ook wel. En neem van mij aan dat het allemaal weer heerlijk was.
Er lag ook nog een picanha in de koelkast maar die is blijven liggen voor volgende week. We zaten vol
.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
- Dry-age cote de bouf
- Zalm forel
- lamskotelet
- curryworst
- gepofte appels
- smores
- bbq beans
- salade van spits kool
- zuurdesembrood (chorizo rodewijn, fenegriek oude kaas en jalapeno)
- kruidenboter met gepofte knoflook.
- kipdij saté.
Rond een uurtje of 2 begonnen met de voorbereidingen en langzaam alles gaan klaarmaken.
Niet overal zijn foto’s van maar van veel ook wel. En neem van mij aan dat het allemaal weer heerlijk was.














Er lag ook nog een picanha in de koelkast maar die is blijven liggen voor volgende week. We zaten vol

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk