- Berichten
- 1.648
Gisteren bijna de gehele dag met de Q bezig geweest. 's Avonds kwamen er voor de verjaardag van mijn vrouw 6 personen eten. Eerst inkopen gedaan, daarna Q aangestoken en begonnen met het Low Lands 2012 nagerecht, vervolgens pompoen gegrild voor pompoen mousse en voor de Quinoa pompoen salade. Begin van de avond kip low en slow klaar gemaakt en daarna in de stromende regen afgegrild. Vervolgens ook nog een prachtig staartstuk klaar gemaakt, eerst indirect naar de 40gr gebracht daarna afgefakkeld en 10 min laten rusten in de alu folie. Tijdens het rusten spruiten verder afgemaakt op de q (ook in de regen). Het nagerecht was ook weer bijzonder lekker. Dit keer met wat ingekookte frambozen sap het bordje van wat kleur voorzien.

Inkopen gedaan

Amandelkoekjes en kruidnoten fijn gemalen en gemengd met gesmolten boter

Bijna klaar om op de Q te gaan, boterkoekjes nog even verkruimelen

Na 45 min op de Q is het klaar

Venkel-, korianderzaadjes en zout fijn stampen, daarna over de pompoen verdelen

Pompoen grillen

Mousse van de pompoen gemaakt en van room- en geitenkaas een soort slagroom gemaakt. Op top een gefrituurd salieblaadje

Bordjes voor de kip alvast van wat BBQ saus voorzien

De kip was weer heerlijk

Quinoa pompoen salade gemaakt, heerlijk met granaatappelpitjes

Deze salade is echt heerlijk

Staartstuk alvast voorzien van zout en beetje olijfolie

Indirect op temperatuur van 40 gr gebracht

Het weer werd er niet beter op

Het affakkelen kan beginnen

Heerlijk mals stukje vlees

Het nagerecht was weer heerlijk
We hebben een topavond gehad, bedankt weer voor het kijken

Inkopen gedaan

Amandelkoekjes en kruidnoten fijn gemalen en gemengd met gesmolten boter

Bijna klaar om op de Q te gaan, boterkoekjes nog even verkruimelen

Na 45 min op de Q is het klaar

Venkel-, korianderzaadjes en zout fijn stampen, daarna over de pompoen verdelen

Pompoen grillen

Mousse van de pompoen gemaakt en van room- en geitenkaas een soort slagroom gemaakt. Op top een gefrituurd salieblaadje

Bordjes voor de kip alvast van wat BBQ saus voorzien

De kip was weer heerlijk

Quinoa pompoen salade gemaakt, heerlijk met granaatappelpitjes

Deze salade is echt heerlijk

Staartstuk alvast voorzien van zout en beetje olijfolie

Indirect op temperatuur van 40 gr gebracht

Het weer werd er niet beter op

Het affakkelen kan beginnen

Heerlijk mals stukje vlees

Het nagerecht was weer heerlijk
We hebben een topavond gehad, bedankt weer voor het kijken