BasBQ
Beef en Steak

Dag bbq fanaten

 
 

Stoker Joop

Stoker
Berichten
328
Sindsdien ik ooit voor het eerst een pullet pork heb geproeft (half jaar geleden), en door zowel de bekende als minder bekende koks de gerechten klaar maakte die je doet watertanden, en door verhalen van enthousiaste bbq-lingen vroeg ik me af waarom bbq ik zelf niet? Na lang "marineren" (twijfelen), en ook echt lang, ben ik sindskort de trotse big green egg large eigenaar in het thuisfront Geldrop.
Qua kennis en vaardigheden zit bij mij nog in het "eitje". Het wordt tijd om deze door te breken en er uit kom. Mijn ambities zijn bereiden van pullet pork en broodbakken. Uiteraard ben ik niet beroerd om een ander type gerecht te maken. Misschien stel ik mijn ambities gaandeweg wel bij. Want het genieten duurt maar kort, maar je neemt ze wel mee voor de rest van je leven.

Joop
 
Hoi Joop,

Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom hier Joop!! :)
 
Welkom Joop!
 
welkom Joop en veel plezier hier!!
 
Hoi Joop welkom hier.
En inderdaad.....andere recepten volgen vanzelf, dat heet het BBQ-vurus.....
 
hoi Joop,
welkom bij dit edele genootschap
 
Van harte welkom joop :D
 
welkom Joop!
 
Het ligt inderdaad niet aan de bbq, eerder aan de gebruiker  :blush:
 
Welkom bij het Genootschap !
 
Terug
Bovenaan Onderaan