In het blad "Top Vers" voor foodspecialisten staat een rundvlees test die gehouden is in Hof te Rhode waar meesterkok Felix Alen aan het fornuis staat.
Getest werden entrecotes van de verschillende runderrassen.
In het testpanel zaten allerlei mensen met verschillende achtergronden. een van hen was Kurt de Koning.
Waar wordt ik dan blij van?
Op plaats 2 de entrecote van het Maas-Rijn-IJselrund. Eindigde dus nog voor het Wagyu rund die op plaats 3 kwam.
Op plaats 1 Black Angus uit de VS.
Ik ben n.l. al heel lang van mening dat wij in Nederland ook nog prima vlees van goede kwaliteit produceren alleen dreigt het onder te sneeuwen door al het "merkvlees" wat uit de diverse windstreken komt.
Zo'n test bewijst weer eens dat ook hier nog prima veehouders hun vak uit oefenen.
Getest werden entrecotes van de verschillende runderrassen.
In het testpanel zaten allerlei mensen met verschillende achtergronden. een van hen was Kurt de Koning.
Waar wordt ik dan blij van?
Op plaats 2 de entrecote van het Maas-Rijn-IJselrund. Eindigde dus nog voor het Wagyu rund die op plaats 3 kwam.
Op plaats 1 Black Angus uit de VS.
Ik ben n.l. al heel lang van mening dat wij in Nederland ook nog prima vlees van goede kwaliteit produceren alleen dreigt het onder te sneeuwen door al het "merkvlees" wat uit de diverse windstreken komt.
Zo'n test bewijst weer eens dat ook hier nog prima veehouders hun vak uit oefenen.