BasBQ
Beef en Steak

Daar word je zo lekker WILD van... Zwijnenrug met eendenlever en rode wijnsaus!

Ik wil bijna vragen waar de uitnodiging blijft?
Schiet me nu pas te binnen, maar waarom dat vlies/vet niet laten zitten? Helpt het nog sappiger te houden denk ik.. En je zou het eventueel achteraf nog kunnen verwijderen
 
Sander, wat weer een mooi verslag.
De wild porky ziet er lekker uit. Geweldig idee om dit ook eens te proberen.
 
Ik wil bijna vragen waar de uitnodiging blijft?
Schiet me nu pas te binnen, maar waarom dat vlies/vet niet laten zitten? Helpt het nog sappiger te houden denk ik.. En je zou het eventueel achteraf nog kunnen verwijderen

Vet is prima maar dat vlies krijg je niet lekker. Dat moet je echt verwijderen vooraf. Dat blijft taaiig en ècht niet lekker.
Maar kijk even goed naar dat plaatje met het nog ingepakte vlees, dat wit is geen vertrandje hoor, dat is pure silverskin / vlies.
En dat is niet lekker... had ik dat al gezegd?
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan