BasBQ
Beef en Steak

Daar is tie dan: Pitmaster Cor

C

cuijtenhaak

Gast
Goedemorgen,

Tijdens de jaarlijkse kerstuitdaging kwam ik oa op dit forum terecht, vond wat ik zocht, dus een nuttig medium om bij aangemeld te zijn.

48 jaar, BGE (L), vrouw en kind.
Gelukkig houden we allemaal van een lekker stukje vlees, en inmiddels neemt de in april jl aangeschafte BGE een prominente plaats in binnen het gezin.
Het afgelopen jaar het internet afgestroopt naar BBQ recepten.
Dus in een korte tijd een hoop bijgeleerd met traditionals als Beer Can Chicken, Spare Ribs in de 3-2-1 variant, MOINK Balls, Brisket en allerhande zelfgemaakt sauzen.
Er blijkt dus meer te bestaan dan hamburgers, drumsticks en sat?.
Tweede kerst werden we uitgenodigd bij een maat voor het kerstdiner.
Hij had voor de gelegenheid een ossenhaas van 2 kilo aan laten rukken. In eerste instantie was het plan mijn BGE te verhuizen tbv de bereiding.
Na wat speurwerk kwam ik de lomo da trapo op het spoor, te bereiden desnoods in de open haard.
Het werd, dankzij de Hibachi, een daverend succes. .. hoewel de gastheer en zijn gevolg in eerste instantie wat sceptisch waren.

Naast het bbq virus ben ik fanatiek DSOV - SUPPORTER (voetbal)  en doe ik aan lange afstand wandelen waarbij 100 km inmiddels wel mijn max is.
 
Van harte welkom hier Cor!!
 
welkom! Nijmeegse 4 daagse loop jij dus makkelijk twee keer ;)
 
hoi Cor,
welkom bij dit edele genootschap
 
Welkom Cor!!!!
 
Hoi Cor,

Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Van harte welkom Cor :D
 
Welkom hier Cor.  Kom maar op met jouw creaties!
 
Hoi Cor, welkom hier
 
Terug
Bovenaan Onderaan