Vandaag de tijd gevonden om eens wat van Boels creaties uit te proberen.
Alleen geen zin om worst te stoppen dus zijn het burgers geworden.
Ik heb deze keer de receptuur van de Curryworst en de New Orleans sausage gevolgd.
Je kunt de recepturen vinden in het draadje van Boel.
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/de-rookkamer/55-de-perfecte-braadworst-(5x-braadworst-verse-worst)/
Wat heb ik aangepast?
Ik heb half om half gehakt gebruikt en per kilo deeg 3 eetlepels paneermeel en een half ei toegevoegd.
Voor het persen van de burger het deeg tussen een velletje plastic leggen en aandrukken met de hamburgerpers van de xenos.
Kost geen drol en reuze handig Snap alleen niet waarom dat stomme groene dekseltje erbij moet zitten X( dat is nu juist onhandig.
De Curryburger
En gegrilde Curryburger
De New Orleans burger
En gegrilde New Orleans burger
En beide nog een keer samen in hun natuurlijke omgeving.
Wij vonden ze lekker.
Alleen geen zin om worst te stoppen dus zijn het burgers geworden.
Ik heb deze keer de receptuur van de Curryworst en de New Orleans sausage gevolgd.
Je kunt de recepturen vinden in het draadje van Boel.
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/de-rookkamer/55-de-perfecte-braadworst-(5x-braadworst-verse-worst)/
Wat heb ik aangepast?
Ik heb half om half gehakt gebruikt en per kilo deeg 3 eetlepels paneermeel en een half ei toegevoegd.
Voor het persen van de burger het deeg tussen een velletje plastic leggen en aandrukken met de hamburgerpers van de xenos.
Kost geen drol en reuze handig Snap alleen niet waarom dat stomme groene dekseltje erbij moet zitten X( dat is nu juist onhandig.
De Curryburger
En gegrilde Curryburger
De New Orleans burger
En gegrilde New Orleans burger
En beide nog een keer samen in hun natuurlijke omgeving.
Wij vonden ze lekker.