BasBQ
Beef en Steak

Crispy pork leg

 

Kalekolen

Vuurmaker
Berichten
54
Varkenspootje met krokant huidje, de huidzijde ingesneden en een uurtje of 2 op een laagje zout in de koelkast laten liggen.

Vervolgens 2 uurtjes op 100 graden roken en daarna opgedraaid en opgestookt tot 250 graden, zo wordt de huid lekker krokant. Bij 92 graden er af gehaald. Was een lekker hammetje maar eerlijk gezegd niet voor herhaling vatbaar, dan gaat onze voorkeur toch naar een hele kip.
0C2D21BC-3363-4D06-B9B8-B0E7AEA939DA.jpeg
9AF3F4A7-7D8B-4A66-B74B-6A7C78938F0C.jpeg
59C96FB4-EDD4-470B-8D5B-BD6EBE4BBABB.jpeg
5E88B82E-3AAD-4AF3-86CB-7A9F62492547.jpeg
 
Ziet er wel goed uit , viel de smaak tegen?
 
Ziet er wel goed uit , viel de smaak tegen?
Opzich geen hele gekke smaak maar ook niet heel bijzonder, je had een beetje het idee van kip door dat gekluif van zo’n bot, je hoeft niet snel bang te zijn dat je teveel kruiden gebruikt. Had hem nog geïnjecteerd met kippenbouillon
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Wel een mooi stuk vlees voor op de bbq, misschien nog eens finetunen qua bereiding?
 
Inderdaad wel een mooi stuk, een varkensschouder. Vooral dat schouderblad zal tegengevallen zijn😊?
Maar wel interessant om dit te perfectioneren toch?
 
Goede reden om het snel nog een keer te proberen. Het ziet er wel goed uit en het oog wil ook wat. Dus dat is in ieder geval wel gelukt. 😇
 
Terug
Bovenaan Onderaan