- Berichten
- 454
Bij Amazing Oriental (Ypenburg) een stukje buikspek gehaald.
Deze heb ik beprikt en geepileerd (serieus).
Daarna de vleeszijde gemarineerd met een rubje.
en de zwoerdzijde met zeezout bedekt voor het onttrekken van het vocht (hij was gelukkig al goed droog).
Op de 3e dag laat in de avond gegrilled in de vortex, rond de 200C om het vlees voor te garen in de foilboat.
UIteindelijk was het vlees gaar, maar de huid niet crispy genoeg (helemaal niet).
Ik had wat verse kooltjes toegevoegd en toen maar valsgespeeld. Met zwoerd op de vlammen en crispy maar. (Daar heb ik geen foto van).
Het belangrijkst is nog steeds dat de zwoerd droog is.
Anyway, voortaan doe ik dit overdag.
FIjne avond.
Deze heb ik beprikt en geepileerd (serieus).
Daarna de vleeszijde gemarineerd met een rubje.
en de zwoerdzijde met zeezout bedekt voor het onttrekken van het vocht (hij was gelukkig al goed droog).
Op de 3e dag laat in de avond gegrilled in de vortex, rond de 200C om het vlees voor te garen in de foilboat.
UIteindelijk was het vlees gaar, maar de huid niet crispy genoeg (helemaal niet).
Ik had wat verse kooltjes toegevoegd en toen maar valsgespeeld. Met zwoerd op de vlammen en crispy maar. (Daar heb ik geen foto van).
Het belangrijkst is nog steeds dat de zwoerd droog is.
Anyway, voortaan doe ik dit overdag.
FIjne avond.