- Berichten
- 12.056
Van Ralph de Kok van het Barbecue Paleis kreeg ik twee rubs van Don Marco om een keer uit te proberen, wie Marco Gruelich niet kent, hij is een Duitse Barbecue?r die het 5x Duits Kampioen is geweest en hij is van 2008 tot 2011 wereldkampioen geweest, in 2011 werd hij tweede!
De rub die ik voor dit broodje heb gebruikt is zijn Crazy Chicken rub, deze is ge?nspireerd op de Indiase kruidenmengseld en zo heb ik hem ook gebruikt.
De rub gemengd met Griekse yoghurt.
De kipfilets platgeslagen en een paar uur in het yoghurt-kruidenmengsel gezet. In de BGE heel kort gegrild, doordat ze plat en dun zijn hebben ze maar heel kort nodig.
Op een chiabatta met sla, tomaat, ui en zelfgemaakte yoghurt-muntsaus (met een beetje koenjit voor de kleur
)
Dat goede rubs niet speciaal uit de VS moeten komen bewijst deze rub van Don Marco wel. Hij is erg lekker, beetje pittig, maar daar helpt de yoghurt dan weer en van hoge kwaliteit. De rubs van Don Marco zijn te koop bij Ralph's Barbecue Paleis.
De rub die ik voor dit broodje heb gebruikt is zijn Crazy Chicken rub, deze is ge?nspireerd op de Indiase kruidenmengseld en zo heb ik hem ook gebruikt.

De rub gemengd met Griekse yoghurt.

De kipfilets platgeslagen en een paar uur in het yoghurt-kruidenmengsel gezet. In de BGE heel kort gegrild, doordat ze plat en dun zijn hebben ze maar heel kort nodig.

Op een chiabatta met sla, tomaat, ui en zelfgemaakte yoghurt-muntsaus (met een beetje koenjit voor de kleur


Dat goede rubs niet speciaal uit de VS moeten komen bewijst deze rub van Don Marco wel. Hij is erg lekker, beetje pittig, maar daar helpt de yoghurt dan weer en van hoge kwaliteit. De rubs van Don Marco zijn te koop bij Ralph's Barbecue Paleis.