Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
eerst de minimax tot 120 graden verwarmt toen het vlees tot 40 graden gegaard,de platesetter er af gehaald,toen direct gegaard tot 50 graden(ik houd van rood)
10 minuutjes ingepakt gelaten en eten maar.Ik vind bij deze bereiding dat er wat niet lekkere houtskool smaak aan het vlees zit(ik gebruik black ranch en peko)wat doe ik fout
Mooi stuk vlees, jammer van de smaak, doodzonde.
Niet goed gepyroliseerd houtskool komt bij BR veel voor.
oa teerresten (koolwaterstoffen) geven een nare smaak aan je gerechten...........teersmaak.
Dit kun je verhelpen door de houtskool langer te laten branden voordat je je vlees op de BBQ legt, zodat de teerresten kunnen uitdampen.
Ik ruik altijd aan de schoorsteen of er nog nare luchtjes uitkomen, als ik niets meer ruik begin ik pas met BBQ-en.
dat kan bij mij soms een half uur tot 3 kwartier duren, niet altijd maar komt wel regelmatig voor.
Dammers heeft er in mindere mate ook last van, Peko heel af en toe, de DHV houtskool die ik nu heb heeft er tot nu toe nagenoeg geen last van, die laatste ga ik trouwens niet meer aanschaffen, veel te veel kleine stukken houtskool in een zak
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.