BasBQ
Beef en Steak

Cowboy steak reverse sear op de WGA

 

TheJoster

Stoker
Berichten
416
Heerlijk even er tussen uit in Creuse.. Dus WGA en houtskool mee natuurlijk..

Cowboy steak hadden we ook mee in de koelbox samen met wat kruiden maar voor dit stukkie vlees is zout en peper voldoende..

De WGA links met houtskool gevuld en de steak gescheiden dmv aluminium folie weggehouden van de directe hitte. Door gegaard tot 48c en toen op de directe kan zonder folie en de map dicht om vlammen te voorkomen (op de foto zie je een lichte backdraft ontstaan omdat ik de kap opende voor de verplichte foto's).

Na 5-8 (moeilijke) minuten rusten lekker versneden en (zo oneerlijk als ik er mee weg kom) verdeelt tussen de baasin en de kok.

Het bot werd verder kaal geknabbeld door het vleesmonster.

Was lekker!
3f6bf38e38c97c22afd90356b9195822.jpg
6b0cd66a90540b6eb36c121f660ee6fa.jpg
e6fc437c2edc7c1f644d15922831f9c9.jpg
4efc3c9f679bed81d67934a5da4456fe.jpg
2e452ee4d79158857cd8318174e1e273.jpg
 
hahaha. ik geloof best dat het lekker was. het "vleesmonster" heeft zijn dag vandaag. kijk hem genieten
en ook mooi het "oneerlijk" verdelen. stiekem kennen we dat allemaal 🤫
 
Dat zal wel dat het lekker is.

wel opletten dat de hond niet met het been uit het oog gaat, want doordat het mee gebakken is, kan dat broos worden en scherpe stukjes afbreken.
 
Dat zal wel dat het lekker is.

wel opletten dat de hond niet met het been uit het oog gaat, want doordat het mee gebakken is, kan dat broos worden en scherpe stukjes afbreken.
Dank voor de waarschuwing maar ik laat niet los en ze mag niet aan het bot knagen..
 
Mooie setting zo met dat uitzicht. Ziet er lekker uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan