- Berichten
- 4.941
Toch maar even wat foto?s. Niet heel spectaculair. Maar o zo lekker.
Ik heb deze kerst toch een kleinbeetje mijn zin gekregen. Een dikke Cote ? los, pepersaus (met rum i.p.v. cognac), gebakken aardappelen en gesmoorde groenten. Heerlijk rode wijn. En wat ?fruit? als Desert. Puur genieten
Cote ? los gerubt met Noskos steak rub. En daarna indirect op 110gr roken met wat stukjes eik.
Mooi tijd om de pepersaus te maken. Gewoon een standaard recept. Ik heb wat afgesneden vet gebruikt om de pan wat beef smaak te geven. Die stukjes niet in de saus laten zitten natuurlijk. En verder Ron Zacappa gebruikt. Gewoon omdat het kan.
Ondertussen was het vlees mooi 48gr kern. En kon het er even af zodat de BGE opgestookt kon worden. 350+ gr en strepen trekken maar
Na het grillen was de kern op 52gr gekomen en kon de Cote ? los even bijkomen van het geweld. Om vervolgens aangesneden te worden. En gedegusteerd te worden.
En dan natuurlijk een klein dessertje
Ik hoop dat een ieder een fijne kerst heeft mogen beleven en lekker heeft kunnen eten.
Hier is dat helemaal goed gekomen
Bram.
Ik heb deze kerst toch een kleinbeetje mijn zin gekregen. Een dikke Cote ? los, pepersaus (met rum i.p.v. cognac), gebakken aardappelen en gesmoorde groenten. Heerlijk rode wijn. En wat ?fruit? als Desert. Puur genieten

Cote ? los gerubt met Noskos steak rub. En daarna indirect op 110gr roken met wat stukjes eik.


Mooi tijd om de pepersaus te maken. Gewoon een standaard recept. Ik heb wat afgesneden vet gebruikt om de pan wat beef smaak te geven. Die stukjes niet in de saus laten zitten natuurlijk. En verder Ron Zacappa gebruikt. Gewoon omdat het kan.

Ondertussen was het vlees mooi 48gr kern. En kon het er even af zodat de BGE opgestookt kon worden. 350+ gr en strepen trekken maar



Na het grillen was de kern op 52gr gekomen en kon de Cote ? los even bijkomen van het geweld. Om vervolgens aangesneden te worden. En gedegusteerd te worden.



En dan natuurlijk een klein dessertje

Ik hoop dat een ieder een fijne kerst heeft mogen beleven en lekker heeft kunnen eten.
Hier is dat helemaal goed gekomen

Bram.