BasBQ
Beef en Steak

Cote ? l'os / "Tot op het Bot" - NJAM kookkanaal

 
 

Gilles

Stoker
Berichten
279
Gisteren zag ik op Facebook iemand die een "Cote ? l'os" had gegeten. Dit was een Belg, dus ik dacht "Oh, een entrecote" maar het bleek toch iets anders te zijn (YouTube video). De titel van deze video "Tot op het bot" vond ik dermate interssant dat ik ging kijken wat er nog meer was; en uiteindelijk belandde ik op de playlist van NJAM (een kookkanaal);

Bekijk hun playlists hier, met onder andere "Basistechnieken", "Tot op het bot", "Tot op de graat", "The Honey project" en (nu bezig) "Beach BBQ"... :)

Ik kan daar iig veel leren!
 
bedankt voor de tip, ziet er goed uit.
 
Een van de beste chefs, vind ik... die Johan Segers. Werkt met mooie, soms (hier) vergeten of onbeminde stukken vlees. Ooit nog eens eten bij hem staat hier dan ook bijzonder hoog op de bucket list.
 
Ik kijk dagelijks naar njam. Mijn favoriete zender :)

Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk

 
Ja hoor.....weer aan het werk zie ik, wat een leuke lijst....gaat me veel tijd kosten  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan