BasBQ
Beef en Steak

Cote du boeuf 28 dagen gerijpt.

 
 
 

2Bushy

Kooltjesharker
Berichten
220
2e kerstdag een stuk cote du boeuf in de been op de Monolith gedaan. Eerst een paar uur in de keuken om op temperatuur te laten komen.

df0bad2a920596303d501cad5a821928.jpg


Eerst een paar uien geblakerd in het vuur voor de saus.

6d1ec47895ff359023d51974da7093a2.jpg


Het vlees gerubd met een mediteraanse marinade en in het vlees een takje rozemarijn gestoken.

17a462c2d3052a0e855cd74304f558d0.jpg


Het ei was al fijn op temperatuur,
125 gr.  C. Het vlees kon er op. Kern ingesteld op 45 gr. C.

6ae7804b3566ee89d7114fceafd0f329.jpg


Intussen de uien gepeld en gepureerd met olijfolie, zout en vers gemalen peper.

e34bdd8bbff6eb9c18ec0a3235592d0b.jpg

f38150c6673842cee5c6bc8a73dbdba6.jpg


Toen het vlees zn kern had bereikt, ingepakt in alufolie en de kamado naar de 300 gr. C. laten komen om het af te grillen.

09cfc9616e8f3ae4060c721f63dffa33.jpg


Daarna 15 minuten laten rusten in alu.
Aangesneden en  de borden gedresseerd. Zie hieronder het resultaat.

af9b9fe3f5c4b1f7da37ab81800f9522.jpg


1b854f30f6a75820e40eaed65ba27a39.jpg


f56d7066e071b074f902e771727b8407.jpg


Bedankt voor het kijken.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk

 
Ziet er top uit zeg en heel mooi stuk vlees


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Cor +1
 
Lust ik wel
 
Terug
Bovenaan Onderaan