2e kerstdag een stuk cote du boeuf in de been op de Monolith gedaan. Eerst een paar uur in de keuken om op temperatuur te laten komen.
Eerst een paar uien geblakerd in het vuur voor de saus.
Het vlees gerubd met een mediteraanse marinade en in het vlees een takje rozemarijn gestoken.
Het ei was al fijn op temperatuur,
125 gr. C. Het vlees kon er op. Kern ingesteld op 45 gr. C.
Intussen de uien gepeld en gepureerd met olijfolie, zout en vers gemalen peper.
Toen het vlees zn kern had bereikt, ingepakt in alufolie en de kamado naar de 300 gr. C. laten komen om het af te grillen.
Daarna 15 minuten laten rusten in alu.
Aangesneden en de borden gedresseerd. Zie hieronder het resultaat.
Bedankt voor het kijken.
Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk

Eerst een paar uien geblakerd in het vuur voor de saus.

Het vlees gerubd met een mediteraanse marinade en in het vlees een takje rozemarijn gestoken.

Het ei was al fijn op temperatuur,
125 gr. C. Het vlees kon er op. Kern ingesteld op 45 gr. C.

Intussen de uien gepeld en gepureerd met olijfolie, zout en vers gemalen peper.


Toen het vlees zn kern had bereikt, ingepakt in alufolie en de kamado naar de 300 gr. C. laten komen om het af te grillen.

Daarna 15 minuten laten rusten in alu.
Aangesneden en de borden gedresseerd. Zie hieronder het resultaat.



Bedankt voor het kijken.
Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk