- Berichten
- 2.982
Vandaag lekker buiten in de sneeuw spelen. Brrrr wat is het koud. 


Maar je moet er iets voor over hebben, wanneer je jezelf wilt kietelen.
Op mijn verjaardagsmenu stond vandaag een cote de boeuf met gebakken aardappelen en spruiten. Simpel, Hollands en oh zo lekker.
Ik had in de vriezer nog een mooi stuk Hereford liggen. Een mooi moment om eens de favoriete kruidenmix van @Ewald te testen
.
Maggie kruiden peper. Op zich een lekkere rub, alleen proefde ik er achteraf niets van terug. Dat kan natuurlijk ook komen door de ansjovisboter, wat echt geweldig is bij zo'n stuk vlees.
Gekozen voor revearse sear op 121 graden tot 46 kern. Daarna alles open en 2 minuten per kant direct.
Hierna nog 10 minuutjes laten rusten met de ansjovisboter er op (deze ligt standaard in de vriezer
).
De plaatjes zeggen meer, maar dit smaakt als goud.



Maar je moet er iets voor over hebben, wanneer je jezelf wilt kietelen.
Op mijn verjaardagsmenu stond vandaag een cote de boeuf met gebakken aardappelen en spruiten. Simpel, Hollands en oh zo lekker.
Ik had in de vriezer nog een mooi stuk Hereford liggen. Een mooi moment om eens de favoriete kruidenmix van @Ewald te testen

Maggie kruiden peper. Op zich een lekkere rub, alleen proefde ik er achteraf niets van terug. Dat kan natuurlijk ook komen door de ansjovisboter, wat echt geweldig is bij zo'n stuk vlees.
Gekozen voor revearse sear op 121 graden tot 46 kern. Daarna alles open en 2 minuten per kant direct.
Hierna nog 10 minuutjes laten rusten met de ansjovisboter er op (deze ligt standaard in de vriezer

De plaatjes zeggen meer, maar dit smaakt als goud.