Huib
Kooltjesharker
- Berichten
- 197
Tijdens de boodschappen zag ik dat er in het BBQ schap redelijk uitziende verpakte Cote de Boeuf lag. Waarom niet?
Apart was er een rub bijgevoegd maar die was niet lekker en gekozen voor peper/zout en wat blues hog meat rub.
Indirect tot 48C. Q op 110C
Na rustperiode af grillen.
Geserveerd met broccoli, aardappel iets anders en chimichurri.
Op zich was het vlees smakelijk maar zeker geen 10 meer een 7+. Vooral de vetrand was onverteerbaar en inplaats van dat het gesmolten was zo taai als....
Denk dat het of een oud rund is geweest of vlees wat geen rijping heeft gehad maar snel snel is verwerkt.
Apart was er een rub bijgevoegd maar die was niet lekker en gekozen voor peper/zout en wat blues hog meat rub.
Indirect tot 48C. Q op 110C
Na rustperiode af grillen.
Geserveerd met broccoli, aardappel iets anders en chimichurri.
Op zich was het vlees smakelijk maar zeker geen 10 meer een 7+. Vooral de vetrand was onverteerbaar en inplaats van dat het gesmolten was zo taai als....
Denk dat het of een oud rund is geweest of vlees wat geen rijping heeft gehad maar snel snel is verwerkt.