BasBQ
Beef en Steak

Cote de Boeuf van appie

Huib

Kooltjesharker
Berichten
199
Tijdens de boodschappen zag ik dat er in het BBQ schap redelijk uitziende verpakte Cote de Boeuf lag. Waarom niet?

cotedeboeuf.jpg


Apart was er een rub bijgevoegd maar die was niet lekker en gekozen voor peper/zout en wat blues hog meat rub.

boeufbord.jpg


Indirect tot 48C. Q op 110C
boeufindirect.jpg


Na rustperiode af grillen.

boeufsear.jpg


Geserveerd met broccoli, aardappel iets anders en chimichurri.

boeuffinal.jpg


Op zich was het vlees smakelijk maar zeker geen 10 meer een 7+. Vooral de vetrand was onverteerbaar en inplaats van dat het gesmolten was zo taai als....

Denk dat het of een oud rund is geweest of vlees wat geen rijping heeft gehad maar snel snel is verwerkt.
 
Een 7+ Is toch een voldoende en ziet er goed uit
 
Jammer als het dan toch even tegenvalt. Maar een zeven is nog wel te doen.
 
Je kan niet elke dag die 10 hebben. Anders wordt het zo normaal. Ziet er prima uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan