BasBQ
Beef en Steak

Cote de Boeuf - Reverse sear

 
 

Lennart_Diegast

Stoker
Berichten
404
Vandaag ondanks de harde wind aan de slag gegaan met een angus cote de boeuf van 1kg.

Gister uit de vriezer gehaald en laten ontdooien in de koelkast.

20230115_104448.jpg

20230115_104507.jpg


Vervolgens een lekkere steak rub toegevoegd en een paar uur in laten trekken.

Later de classic 3 klaargemaakt voor een deel indirect en deel direct.

Eerst indirect op 120 graden laten garen tot 46 graden.

20230115_182244.jpg


Toen deze bereikt was even eraf gehaald en de bbq opgestookt om af te grillen op het gietijzer.

Toen de kern 52 graden was de cote de boeuf 10 minuten laten rusten en groene asperges op het rooster
20230115_185640.jpg
20230115_185246.jpg
20230115_185048.jpg


Heel blij met het eindresultaat.
Garing was top.
Enkele asperges net iets te door, maar de meesten waren heerlijk.
 
Laatst bewerkt:
Als je daar niet blij mee bent weet ik het ook niet :)
 
Lekker zeg!😋

Dat rusten na het afgrillen is niet meer nodig, dat heb je al gedaan na deel 1.
 
Lekker zeg!😋

Dat rusten na het afgrillen is niet meer nodig, dat heb je al gedaan na deel 1.
Ah logisch natuurlijk.
Thnx voor de tip
 
Heerlijk ziet dat eruit!
 
Water loopt me in de mond
 
Terug
Bovenaan Onderaan