BasBQ
Beef en Steak

Cote de boeuf op de Primo.

 
 

bruijnmeister

Vuurmaker
Berichten
60
Met kerst toch iets anders op tafel willen zetten daarom dit jaar gekozen voor een subliem stuk vlees van een geweldig koeienras. Een cote de boeuf van de Rubia Calega. Bij Beef en Steak 2 cote de boeufs van 1.2kg besteld die keurig op tijd werden afgeleverd.
Ik heb er een bereid met knoflook, thyme en rosemarijn en de ander met alleen zout en peper ingewreven.

De bbq op 120 graden en de cote de boeufs indirect op 52 graden laten komen.

Daarna een reverse sear even een krokant laagje aanbrengen. Daarna van de bbq en 15 min laten rusten voor er plakken van te snijden.

Geserveert met een roerbak van aardappels en een groente mix. Smullen maar!



Sent from my iPhone using Tapatalk


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Lust ik wel
 
Lekker hoor!
 
Man.... dat lust ik hoor!
 
prachtig stuk vlees, en ook lekkere biertjes erbij, wat moet een mens nog meer  ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan