- Berichten
- 271
Even getwijfeld waar ik dit onderwerp moest plaatsen, want sommige gerechten zijn ook low & slow gemaakt. Maar toch maar hier geplaatst.
Corona gooide mijn kerst in de war, waardoor bezoek niet meer mocht en ik grotendeels in alleen met de kinderen at. Naast drank en de top2000 houdt lekker eten je ook op de been. Drie zaken die mooi te combineren zijn.
Op de 24ste begonnen met de stoofpeertjes:
Op eerste kerstdag een beenham gegeten. Op de foto liggen er ook blini’s op. Die horen bij het voorgerecht. De ham werd geserveerd met haricot verts in serrano ham.
Corona gooide mijn kerst in de war, waardoor bezoek niet meer mocht en ik grotendeels in alleen met de kinderen at. Naast drank en de top2000 houdt lekker eten je ook op de been. Drie zaken die mooi te combineren zijn.
Op de 24ste begonnen met de stoofpeertjes:
Op eerste kerstdag een beenham gegeten. Op de foto liggen er ook blini’s op. Die horen bij het voorgerecht. De ham werd geserveerd met haricot verts in serrano ham.
Laatst bewerkt: