Dit recept ben ik op een Franse site tegengekomen.
Neem vier kipfilets vlinder deze en sla ze plat.
Neem een sinaasappel en snij deze doormidden haal het vruchtvlees er uit bewaar de schillen.
Doe de sinaasappel in een pannetje met een cup honing een theelepel paprikapoeder en pezo maar smaak,verwarm dit tot alles is op gekost.
Smeer de kipfilet in met het sausje.
Beleg de kipfilet nu met plakjes ham, en daar na met kaas.
Neem een houten stokje en rol de kipfilet er om heen.
Ga de rol omwikkelen met bacon.
Maak de BBQ klaar voor indirect BBQ met een temperatuur van 160 graden. Zorg dat je de rol regelastig gedraaid word.
Verstuurd vanaf mijn SM-G389F met Tapatalk
Neem vier kipfilets vlinder deze en sla ze plat.
Neem een sinaasappel en snij deze doormidden haal het vruchtvlees er uit bewaar de schillen.
Doe de sinaasappel in een pannetje met een cup honing een theelepel paprikapoeder en pezo maar smaak,verwarm dit tot alles is op gekost.
Smeer de kipfilet in met het sausje.
Beleg de kipfilet nu met plakjes ham, en daar na met kaas.
Neem een houten stokje en rol de kipfilet er om heen.
Ga de rol omwikkelen met bacon.
Maak de BBQ klaar voor indirect BBQ met een temperatuur van 160 graden. Zorg dat je de rol regelastig gedraaid word.
Verstuurd vanaf mijn SM-G389F met Tapatalk








