- Berichten
- 7.306
Beste BBQ-vrienden,
Vandaag nadat de spekkies klaar waren, lekker aan de slag met de DO... voor de eerste keer:

Lekker weer eens met briketjes op de Weber 57 OTO... we kunnen al bijna!

Alle spulletjes bij elkaar gezet:

Kippetjes aanbraden:

Kippies even apart en uitjes, knoflook, peen en (eigen gemaakte!) bacon aanfruiten:

Paar glazen Pinot Noir (ik had een Chilleense) erbij:

Alles in de pan, bouillon en andere kruidjes erbij en dan genieten:

Na een uurtje de chapignons erbij en weer een half uurtje later:

Mee naar binnen en lekker opdienen:


Wat een zalig bordje met een mooi glas erbij en wat brood om mee te dopen...
Heerlijk!
Vandaag nadat de spekkies klaar waren, lekker aan de slag met de DO... voor de eerste keer:

Lekker weer eens met briketjes op de Weber 57 OTO... we kunnen al bijna!

Alle spulletjes bij elkaar gezet:

Kippetjes aanbraden:

Kippies even apart en uitjes, knoflook, peen en (eigen gemaakte!) bacon aanfruiten:

Paar glazen Pinot Noir (ik had een Chilleense) erbij:

Alles in de pan, bouillon en andere kruidjes erbij en dan genieten:

Na een uurtje de chapignons erbij en weer een half uurtje later:

Mee naar binnen en lekker opdienen:


Wat een zalig bordje met een mooi glas erbij en wat brood om mee te dopen...
Heerlijk!