- Berichten
- 8
Gisteravond de kip in de marinade gelegd (volgens het recept van Julius Jaspers).
De marinade is gemaakt van bruine suiker, cola, tomatenketchup en sriracha chilisaus.
Vandaag deze klaar gemaakt op de GrillGuru.
Aangezien ik alleen een losse thermometer heb is het een beetje behelpen met bepalen wanneer de juiste kerntemperatuur bereikt is.
Hij is uiteindelijk na 75min zover, beetje zwart geblakerd aan een kant, maar hij smaakte wel erg lekker. Was voor ons de eerste keer..
De marinade is gemaakt van bruine suiker, cola, tomatenketchup en sriracha chilisaus.
Vandaag deze klaar gemaakt op de GrillGuru.
Aangezien ik alleen een losse thermometer heb is het een beetje behelpen met bepalen wanneer de juiste kerntemperatuur bereikt is.
Hij is uiteindelijk na 75min zover, beetje zwart geblakerd aan een kant, maar hij smaakte wel erg lekker. Was voor ons de eerste keer..