Na een weekje lekker oefenen met mijn nieuwe aanwinst wordt het tijd voor mij eerste CCC!
Vooral de basterd suiker was een nieuwe ervaring. Het blikje cola (cherry coke) was vooral voor de kindjes een grappige toevoeging. Het was niet echt terug te vinden in de smaak.
Temperatuur rond de 170°C gehouden. Althans, best redelijk gelukt voor een beginneling. De schommelingen vielen reuze mee.
Leerpuntjes voor de volgende keer:
- maken als we niet met zijn allen thuis zijn òf twee kippetjes maken
- Alu folie in de pan onder de kip. Suiker wat een uur heeft liggen meegaren is niet heel eenvoudig uit een gietijzeren pan te krabben.
Hij was goed mals en vooral leuk om te maken!!
Excuus voor het ontbreken van een foto van de binnenkant. Hij was op voordat de foto gemaakt kon worden!
De volgende wordt met kruiden uit de tuin!
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
Vooral de basterd suiker was een nieuwe ervaring. Het blikje cola (cherry coke) was vooral voor de kindjes een grappige toevoeging. Het was niet echt terug te vinden in de smaak.
Temperatuur rond de 170°C gehouden. Althans, best redelijk gelukt voor een beginneling. De schommelingen vielen reuze mee.
Leerpuntjes voor de volgende keer:
- maken als we niet met zijn allen thuis zijn òf twee kippetjes maken
- Alu folie in de pan onder de kip. Suiker wat een uur heeft liggen meegaren is niet heel eenvoudig uit een gietijzeren pan te krabben.
Hij was goed mals en vooral leuk om te maken!!
Excuus voor het ontbreken van een foto van de binnenkant. Hij was op voordat de foto gemaakt kon worden!
De volgende wordt met kruiden uit de tuin!
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk