- Berichten
- 45
Vandaag variant op de beer can chicken gemaakt. Bij de Hanos 4 piepkuikens gekocht van ongeveer 500 gr per stuk.
Cola blikjes leeg gemaakt (2 opgedronken) en twee vermengd met brandy. Terug verdeeld in de blikjes en de piepkuikens op de blikjes gezet.
Piepkuikens ingesmeerd met marinade voor kip en de bbq indirect ingesteld op 175C.
Op de bbq gezet en rustig 40 minuten laten garen.
Erg tevreden met het resultaat. Mooi knapperig velletje met een sappig kippetje. De cola met brandy geeft een leuke subtiele smaak.
Cola blikjes leeg gemaakt (2 opgedronken) en twee vermengd met brandy. Terug verdeeld in de blikjes en de piepkuikens op de blikjes gezet.
Piepkuikens ingesmeerd met marinade voor kip en de bbq indirect ingesteld op 175C.
Op de bbq gezet en rustig 40 minuten laten garen.
Erg tevreden met het resultaat. Mooi knapperig velletje met een sappig kippetje. De cola met brandy geeft een leuke subtiele smaak.