- Berichten
- 23
PitmasterX’s Classic BBQ Rub
2 el zout
2 el paprikapoeder
2 el uienpoeder
½ el knoflookpoeder
PitmasterX’s Coca Cola BBQ Sauce
500 ml cola
250 ml ketchup
1 citroen (sap)
4 el worcestershire saus
62,5 ml stroop
Doe de cola in een steelpannetje
Laat het koken totdat je nog ongeveer 250ml over hebt
Voeg de ketchup, worcestershire saus, de sap van de citroen en de stroop toe
Laat rustig koken tot er dikke bubbels ontstaan
Voor de sparerib heb ik de 2-1,5-0,5 methode aangehouden. Eerst 2 uur roken met de rub op indirect. Daarna ingepakt met boter en suiker om als laatste stap nog een half uurtje uitgepakt met de saus erop!
Ik moet zeggen dat dit recept mij enorm goed gesmaakt heeft!
2 el zout
2 el paprikapoeder
2 el uienpoeder
½ el knoflookpoeder
PitmasterX’s Coca Cola BBQ Sauce
500 ml cola
250 ml ketchup
1 citroen (sap)
4 el worcestershire saus
62,5 ml stroop
Doe de cola in een steelpannetje
Laat het koken totdat je nog ongeveer 250ml over hebt
Voeg de ketchup, worcestershire saus, de sap van de citroen en de stroop toe
Laat rustig koken tot er dikke bubbels ontstaan
Voor de sparerib heb ik de 2-1,5-0,5 methode aangehouden. Eerst 2 uur roken met de rub op indirect. Daarna ingepakt met boter en suiker om als laatste stap nog een half uurtje uitgepakt met de saus erop!
Ik moet zeggen dat dit recept mij enorm goed gesmaakt heeft!