- Berichten
- 7.146
Ik heb mijn droogkast nu 2 maanden in gebruik, en ben er blij mee!
Hier een overzichtje van afgesloten en lopende projecten:
Gedroogde chorizo, volgens recept van Vuur&Rook:

Pancetta, http://www.macsbbqpit.com/pancetta/:



Proscuitto, pootham van speenvarken:
1600 gram vers gewicht, 5 dagen in het zout gehad. Nu drogen tot??

Mijn eerste gefermenteerde droge worst:
Worstvlees 30%, 2x door 8mm plaat gedraaid. Recept http://www.smulweb.nl/recepten/1397397/Droge-worst
Net voor het mengen/2e keer draaien:


na 48 uur bij kamertemperatuur:

En nog ruimte over voor de coppa van de Genootschapsworkshop, die er volgende week bij komt te hangen

Wordt vervolgt, als het goed is....
Hier een overzichtje van afgesloten en lopende projecten:
Gedroogde chorizo, volgens recept van Vuur&Rook:

Pancetta, http://www.macsbbqpit.com/pancetta/:



Proscuitto, pootham van speenvarken:
1600 gram vers gewicht, 5 dagen in het zout gehad. Nu drogen tot??


Mijn eerste gefermenteerde droge worst:
Worstvlees 30%, 2x door 8mm plaat gedraaid. Recept http://www.smulweb.nl/recepten/1397397/Droge-worst
Net voor het mengen/2e keer draaien:


na 48 uur bij kamertemperatuur:

En nog ruimte over voor de coppa van de Genootschapsworkshop, die er volgende week bij komt te hangen


Wordt vervolgt, als het goed is....
