Normaal gesproken lak ik mijn spareribs af met chilisaus
Vanmiddag de ribs al een paar uur op de UDS en tot mijn schrik geen sweet chilisaus.
Dus zelf maar de pan op het vuur, en?
Best lekker,
130 gram rietsuiker
140 gram water
3 eetlepels wijnazijn
2 theelepels knoflookpoeder
1,5 theelepel sambal oelek
1 dessertlepel ma?zena, opgelost in wat water
De pittigheid en zoetheid kun je zelf naar smaak maken met de sambal en het suiker.
Voor de rietsuiker kun je ook kristalsuiker gebruiken, maar deze was bij mij op na 2 probeersels.
Vanmiddag de ribs al een paar uur op de UDS en tot mijn schrik geen sweet chilisaus.
Dus zelf maar de pan op het vuur, en?
Best lekker,
130 gram rietsuiker
140 gram water
3 eetlepels wijnazijn
2 theelepels knoflookpoeder
1,5 theelepel sambal oelek
1 dessertlepel ma?zena, opgelost in wat water
De pittigheid en zoetheid kun je zelf naar smaak maken met de sambal en het suiker.
Voor de rietsuiker kun je ook kristalsuiker gebruiken, maar deze was bij mij op na 2 probeersels.