- Berichten
- 1.035
Eindelijk weer eens tijd om buiten te koken. En deze stond nog op mijn verlanglijstje.
Ik heb voor het recept de versleutelde Jamie van Noskos. Qua bonen heb ik Pintos en Kidney bonen gebruikt. En ik heb nog wat honing toegevoegd omdat ik in de UK laatst een Chili op had die naast heat ook sweet had en dat beviel me wel.
		
		
	
	
		 
	
Uitje Knofje aanfruiten
		 
	
Komijn en Chili Poeder erbij
		 
	
Ut GAK
		 
	
Kaneel, Cacao, Tomaten blokjes, gepureerde zongedroogde tomaten en Chipotle in abado saus
		 
	
Flinke hand Eikensnippers
		 
	
Na anderhalf uur op 160 graden mogen de bonen erbij
		 
	
		 
	
Lekker opdienen met Sour cream, Kaas voor de liefhebber en Nacho chips
		 
	
		 
	
We vonden hem erg lekker maar de volgende keer mag er een Chipottletje meer bij. De rook was echt weer een value add!
	
		
			
		
		
	
				
			Ik heb voor het recept de versleutelde Jamie van Noskos. Qua bonen heb ik Pintos en Kidney bonen gebruikt. En ik heb nog wat honing toegevoegd omdat ik in de UK laatst een Chili op had die naast heat ook sweet had en dat beviel me wel.
 
	Uitje Knofje aanfruiten
 
	Komijn en Chili Poeder erbij
 
	Ut GAK
 
	Kaneel, Cacao, Tomaten blokjes, gepureerde zongedroogde tomaten en Chipotle in abado saus
 
	Flinke hand Eikensnippers
 
	Na anderhalf uur op 160 graden mogen de bonen erbij
 
	 
	Lekker opdienen met Sour cream, Kaas voor de liefhebber en Nacho chips
 
	 
	We vonden hem erg lekker maar de volgende keer mag er een Chipottletje meer bij. De rook was echt weer een value add!
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		

 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		