BasBQ
Beef en Steak

Chicken wings met ginger beer glaze

 
 

Roog

Vuurmaker
Berichten
69
Aankomend weekend staat er een barbecue gepland voor een wat grotere groep (20 man). Nu ben ik geen fan van het uitproberen van nieuwe gerechten tijdens zo'n drukke barbecue, dus vandaag maar een klein testje gedraaid.

Gaat om een recept uit één van de Smokey Goodness boeken. Chicken wings met ginger beer glaze.

Kip in de rub gezet
IMG_20200727_195251.jpg

Barbecue opgestookt naar 160 graden en de wings een half uurtje laten garen. Wanneer ze bijna op de eind temperatuur van 75 graden zaten ingesmeerd met de ginger beer glaze en nog 5 a 10 minuten laten liggen.

IMG_20200727_214146.jpg
IMG_20200727_215146.jpg

Toen was het tijd om te proeven. Test is zeker geslaagd. Heerlijke mix van zoet met pittig. Deze gaan zeker op de barbecue zaterdag en waarschijnlijk nog veel vaker in de toekomst.
 
Jummieee, lekker hoor

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Wat kan het leven toch mooi zijn. Heerlijk al die tests.
 
Lekker kluiven. Wings zijn nooit weg. 😜
 
Niet verkeerd om zo effe te testen
Wat word er morgen getest? 😉
 
Hier kan ik wel een flesje HJ Bastaard aan wagen. Vleugels en bier = goud. Had graag geproefd.
 
man man man. wings zijn zooo lekker. dat gaat er werkelijk altijd in.
moet me altijd beheersen om niet non-stop te gaan zitten kluiven
 
Terug
Bovenaan Onderaan