- Berichten
- 446
Vandaag weer eens ribs gemaakt zoals ik ze het liefste heb
Beetje weinig foto?s maar toch maar even delen.
Ribjes van de Hanos, op tijd uit de vriezer en vanochtend meteen in de Piggy rub gezet. Had ik nog over van vorige week, alleen nog wat chilivlokken toegevoegd.
Begin vd middag op de Q, met wat stukjes Peer voor het rook.
Na de eerste paar uur..
Ondertussen de glaze gemaakt. 2 blikjes Cherry coke, nog meer suiker, Jack glaze, laurier, beetje gerookte paprikapoeder en 2 rode pepers gesneden.
Rib ingepakt in folie met een flinke lik boter. Laatste stukje weer zonder en 3x lekker onder gesmeerd met de glaze.
Biertje erbij en lekker onderuitgezakt El Camino op Netflix kijken

Ribjes van de Hanos, op tijd uit de vriezer en vanochtend meteen in de Piggy rub gezet. Had ik nog over van vorige week, alleen nog wat chilivlokken toegevoegd.
Begin vd middag op de Q, met wat stukjes Peer voor het rook.

Na de eerste paar uur..

Ondertussen de glaze gemaakt. 2 blikjes Cherry coke, nog meer suiker, Jack glaze, laurier, beetje gerookte paprikapoeder en 2 rode pepers gesneden.
Rib ingepakt in folie met een flinke lik boter. Laatste stukje weer zonder en 3x lekker onder gesmeerd met de glaze.


Biertje erbij en lekker onderuitgezakt El Camino op Netflix kijken
