- Berichten
- 6.775
Eindelijk! Ik ging twee vliegen in ??n klap slaan. Char sui maken en de firebox divider van Lin gebruiken.
Divider werkt als een tierlier, ik heb eigenlijk mijn halfmoon ding alleen gebruikt omdat ik geen vet en ellende in mijn firebox wilde laten lekken, maar dat had dus niet gehoeven. Terwijl ik dit typ denk ik dat ik natuurlijk gewoon wat houtskool aan de lege kant had kunnen laten liggen om de rommel op te vangen. Nou ja, al doende leert men
De char suimarinade was gewoon van Lee Kum Kee. Ik gebruikte een stuk buikspek . Temp ei was 200?, 40 minuten. Daarna insmeren met wat honing en even direct boven vuur om te bruinen. Gebakken rijst Yang zhou erbij en een mislukte ( bremzoute) komkommersalade erbij. Maar dat die niet te vr*ten is, zie je op de foto niet =))






Divider werkt als een tierlier, ik heb eigenlijk mijn halfmoon ding alleen gebruikt omdat ik geen vet en ellende in mijn firebox wilde laten lekken, maar dat had dus niet gehoeven. Terwijl ik dit typ denk ik dat ik natuurlijk gewoon wat houtskool aan de lege kant had kunnen laten liggen om de rommel op te vangen. Nou ja, al doende leert men

De char suimarinade was gewoon van Lee Kum Kee. Ik gebruikte een stuk buikspek . Temp ei was 200?, 40 minuten. Daarna insmeren met wat honing en even direct boven vuur om te bruinen. Gebakken rijst Yang zhou erbij en een mislukte ( bremzoute) komkommersalade erbij. Maar dat die niet te vr*ten is, zie je op de foto niet =))





