BasBQ
Beef en Steak

Char siu

 
 

Roland78

Stoker
Berichten
302
Naar aanleiding van dit draadje http://www.bbqgenootschap.nl/forum/varken/procureur-in-zoetzure-saus/msg91427/?boardseen#new
zelf ook maar eens aan de slag gegaan (vond het er erg lekker uit zien namelijk en met een vriendin die gek is op rijst/oosters eten 2 vliegen in 1 klap) Ik zag dat sommige het met buikspek/speklappen maken en andere weer met procureur heb ik het allebei gebruikt om te kijken wat wij het lekkerst vonden!

Kilo procureur 2 dagen in marinade gehad (1 dag was de bedoeling maar kwam er weer eens niet aan toe)

20140126_113757_zps923d803f.jpg


kilo buik erbij (ook 2 dagen marinade)

20140126_114031_zps07cb3eec.jpg


20140126_121025_zpsfab7aa1d.jpg


20140126_122113_zps0d912320.jpg


Had het s'morgens al gemaakt ivm tijdgebrek,s'avonds met de saus in de pan..
20140126_192812_zps1e8e0c03.jpg


20140126_193751_zpsc9e2ca7e.jpg


Waren blij verrast over de smaak vd saus zo simpel en zooo lekker!! :D
De procureur geniet de volgende keer wel onze voorkeur!!
 
Ik wil ze beide wel even komen proeven, geef ik daarna mijn mening wel ok?
 
Als jij nou nog wat over laat Domi.....
 
O nee h? !! Toetsenbord nat!!! :D
 
Heerlijk, Char Siu ook zo'n stuk vlees wat je op een aantal manieren kan bereiden  maar zoals bij de chinees krijg je hem nooit. Ik geef toch de voorkeur aan buikspek.
 
Wat heerlijk! Ziet er top uit!
 
Ziet er heerlijk uit.
 
Dat ziet el lekkel uit.
 
Ziet er lekker uit dit mag vanavond op mijn bord liggen.
 
Wat voor kerntemperatuur hou je voor de buikspek aan? Ziet er overigens prima uit.
 
Prima..... Lekker zeg..... Laat maar doorkomen
 
Yummie dit lust ik ook wel. Schuif maar door  :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan