- Berichten
- 12.056
Ondanks de regen toch maar even de BBQ aangestoken, char siu gemaakt, doe ik tegenwoordig van speklapjes.
Lapjes eerst een nachtje in de marinade gehad, ik gebruik kant en klare van Lee Kum Kee, te vinden bij je favoriete toko.
Indirect op de BBQ met wat kersenhout.
Na 3 kwartier zien ze er dan zo uit.
Dan even knapperig maken boven de kooltjes.
Deel in stukjes gesneden, dat gaat door de gebakken rijst, samen met knoflook, gedroogde Chinese paddenstoelen, lenteui, doperwtjes, ei en sesamolie. De rest gaat er in stukjes bij.
Lapjes eerst een nachtje in de marinade gehad, ik gebruik kant en klare van Lee Kum Kee, te vinden bij je favoriete toko.

Indirect op de BBQ met wat kersenhout.

Na 3 kwartier zien ze er dan zo uit.

Dan even knapperig maken boven de kooltjes.

Deel in stukjes gesneden, dat gaat door de gebakken rijst, samen met knoflook, gedroogde Chinese paddenstoelen, lenteui, doperwtjes, ei en sesamolie. De rest gaat er in stukjes bij.
