Job7777
Sprokkelaar
- Berichten
- 43
Goedemiddag,
Iedereen is wel bekend met de geur van ceder hout en het lekkere smaakje dat het kan toevoegen aan bijvoorbeeld zalm.
Nu heb ik laatst plankjes gekregen die geen enkele geur meer afgaven, en ik vroeg me af of het lekkere smaakje er dan ook niet of nauwelijks is.
Ik kan me zo voorstellen dat in de geur en smaak in de verloop van tijd zal afnemen.
Oftewel, versgezaagd cederhout geeft meer smaak af dan hout wat langer ligt.
Ik hoop natuurlijk dat ik er helemaal naast zit, heeft iemand hier ervaring mee?
Iedereen is wel bekend met de geur van ceder hout en het lekkere smaakje dat het kan toevoegen aan bijvoorbeeld zalm.
Nu heb ik laatst plankjes gekregen die geen enkele geur meer afgaven, en ik vroeg me af of het lekkere smaakje er dan ook niet of nauwelijks is.
Ik kan me zo voorstellen dat in de geur en smaak in de verloop van tijd zal afnemen.
Oftewel, versgezaagd cederhout geeft meer smaak af dan hout wat langer ligt.
Ik hoop natuurlijk dat ik er helemaal naast zit, heeft iemand hier ervaring mee?