- Berichten
- 38
Hi all,
Ik doe aardig wat catering klussen op jaarbasis en heb binnenkort een interessant klus, maar wel wat uitdagend. 60 man en het menu bestaat uit ter plekke gerookte zalm op toast, tomahawk steak, beef hammer, kippendij spies en een pulled pork wrap.
Nou redt ik me wel met de zalm, de dij spies en de wrap, die doe ik geregeld en kun je ook waar nodig warm houden in een Masterbuild Gravity smoker. Echter, hoe ga ik dat met die tomahawks aanpakken? Die moeten gesneden natuurlijk geconsumeerd worden, maar hoeveel tomahawks, hoe serveer ik ze uit (normaal lopend buffet) etc. Iemand ideeën? Altijd welkom.
Ook ben ik wel benieuwd naar andere cateraars hier, die mogelijk ook tips hebben voor andere gerechten die niet standaard zijn. De gecremeerde speklap en voorgegaarde spareribs vind ik niet interessant overigens, ik doe alleen catering voor mensen die willen genieten van goed eten, verkoolde rommel van de grill doet het broertje van de vriendin van het neefje van de bruidegom maar.
Ik doe aardig wat catering klussen op jaarbasis en heb binnenkort een interessant klus, maar wel wat uitdagend. 60 man en het menu bestaat uit ter plekke gerookte zalm op toast, tomahawk steak, beef hammer, kippendij spies en een pulled pork wrap.
Nou redt ik me wel met de zalm, de dij spies en de wrap, die doe ik geregeld en kun je ook waar nodig warm houden in een Masterbuild Gravity smoker. Echter, hoe ga ik dat met die tomahawks aanpakken? Die moeten gesneden natuurlijk geconsumeerd worden, maar hoeveel tomahawks, hoe serveer ik ze uit (normaal lopend buffet) etc. Iemand ideeën? Altijd welkom.
Ook ben ik wel benieuwd naar andere cateraars hier, die mogelijk ook tips hebben voor andere gerechten die niet standaard zijn. De gecremeerde speklap en voorgegaarde spareribs vind ik niet interessant overigens, ik doe alleen catering voor mensen die willen genieten van goed eten, verkoolde rommel van de grill doet het broertje van de vriendin van het neefje van de bruidegom maar.