- Berichten
- 706
Beste BBQ vrienden,
Heeft een van jullie wel eens casselerrib gemaakt? En zou je mij aan het recept etc willen helpen?
Ik heb al heel veel info gezocht maar krijg het maar niet echt duidelijk.
Ik zou eigenlijk van start af alles willen weten.
Welk stuk vlees gebruik ik ervoor? (ik vermoed rug zonder ribben)
Hoe moet ik dit pekelen? (met colorozo geloof ik)
En hoe moet ik dit bereiden koud of warm roken of kan beide?
Ik wil het niet gebruiken als vleeswaren maar als lekker stukje vlees bij een stampot.
mvg
Dendis
Heeft een van jullie wel eens casselerrib gemaakt? En zou je mij aan het recept etc willen helpen?
Ik heb al heel veel info gezocht maar krijg het maar niet echt duidelijk.
Ik zou eigenlijk van start af alles willen weten.
Welk stuk vlees gebruik ik ervoor? (ik vermoed rug zonder ribben)
Hoe moet ik dit pekelen? (met colorozo geloof ik)
En hoe moet ik dit bereiden koud of warm roken of kan beide?
Ik wil het niet gebruiken als vleeswaren maar als lekker stukje vlees bij een stampot.
mvg
Dendis