BasBQ
Beef en Steak

Carpaccio steak

 
 
 

Robert Z

Stoker
Berichten
468
Goedenavond allen,

Gister was het tijd voor een nieuw probeerseltje van mijn slager. Hij had iets lekker in de vitrine liggen, een carpacio steak.
De BBQ opgestookt met kolen uit een verse zak Dammers kolen. Is toch altijd weer lekker om zo’n nieuwe zak aan te breken en de BBQ daarvoor even een goede schoonmaakbeurt te geven.
Maar goed, deze steaks hadden eigenlijk niets extra’s nodig. De slager had ze al in de pesto olie gezet en afgemaakt met wat kaas, pijnboompitten, rucola en zongedroogde tomaten. Deze garnering heb ik voor de bereiding er maar even afgeschoven en tegen het einde er weer opgelegd.
Al met al was het een prima stukje vlees, leuk dat mijn slager even iets nieuws klaar maakt en om een ervaring vraagt.
Bedankt voor het lezen, wellicht hebben je er wat aan......

C5A75090-A6B6-4F6F-88AE-A951A468FE3C.jpeg


6FCBFD03-BEA9-4456-B5A1-F3C52B519E5E.jpeg


B9EE44FD-EBCB-4DEF-B880-37279AF3C9F9.jpeg


EDD0BC5B-B3A7-47FB-A68D-6B47A507A6AC.jpeg
 
ziet er zeer professioneel en erg lekker uit.
netjes gedaan. had graag geproefd
 
Ziet er lekker uit. Moet smullen geweest zijn
 
Terug
Bovenaan Onderaan