- Berichten
- 465
Goedenavond allen,
Gister was het tijd voor een nieuw probeerseltje van mijn slager. Hij had iets lekker in de vitrine liggen, een carpacio steak.
De BBQ opgestookt met kolen uit een verse zak Dammers kolen. Is toch altijd weer lekker om zo’n nieuwe zak aan te breken en de BBQ daarvoor even een goede schoonmaakbeurt te geven.
Maar goed, deze steaks hadden eigenlijk niets extra’s nodig. De slager had ze al in de pesto olie gezet en afgemaakt met wat kaas, pijnboompitten, rucola en zongedroogde tomaten. Deze garnering heb ik voor de bereiding er maar even afgeschoven en tegen het einde er weer opgelegd.
Al met al was het een prima stukje vlees, leuk dat mijn slager even iets nieuws klaar maakt en om een ervaring vraagt.
Bedankt voor het lezen, wellicht hebben je er wat aan......
Gister was het tijd voor een nieuw probeerseltje van mijn slager. Hij had iets lekker in de vitrine liggen, een carpacio steak.
De BBQ opgestookt met kolen uit een verse zak Dammers kolen. Is toch altijd weer lekker om zo’n nieuwe zak aan te breken en de BBQ daarvoor even een goede schoonmaakbeurt te geven.
Maar goed, deze steaks hadden eigenlijk niets extra’s nodig. De slager had ze al in de pesto olie gezet en afgemaakt met wat kaas, pijnboompitten, rucola en zongedroogde tomaten. Deze garnering heb ik voor de bereiding er maar even afgeschoven en tegen het einde er weer opgelegd.
Al met al was het een prima stukje vlees, leuk dat mijn slager even iets nieuws klaar maakt en om een ervaring vraagt.
Bedankt voor het lezen, wellicht hebben je er wat aan......