- Berichten
- 1.774
Voor de fotowedstrijd van deze maand heb ik gekozen voor een ontbijtje.
Ik denk dat een stevig ontbijtje er wel in kan dus om wat uit te proberen de kamado opgestookt naar zo'n 200?C.
Om het toch nog enigszins een gezond tintje te geven maakte ik toast van jawel...bietenbrood.
Beetje roosteren en draaien.
Zodra de sneetjes brood waren geroosterd was het de beurt aan de bonen en het spek.
Zodra het spek een beetje geslonken was kon ik ze omdraaien en vervolgens mochten ze met z'n allen in ??n pannetje en de worsten mochten in de andere pan waar het vetje nog inzat van het spek.
Bonen regelmatig roeren, worsten draaien, spek eruit en de plakken smalle bloedworst erin.
Zodra de bloedworst naar de andere pan kon, gingen we de eieren bakken.
En natuurlijk werd het tijd om een bordje op te gaan maken. Wat boontjes op een bietenbrood toast, eieren ook op ons kleurrijke toast, de worstjes erbij, de plakken bloedworst, het uitgebakken spek...en natuurlijk een lekkere cappuccino
Ik zou zeggen eet smakelijk
Ik denk dat een stevig ontbijtje er wel in kan dus om wat uit te proberen de kamado opgestookt naar zo'n 200?C.
Om het toch nog enigszins een gezond tintje te geven maakte ik toast van jawel...bietenbrood.
Beetje roosteren en draaien.
Zodra de sneetjes brood waren geroosterd was het de beurt aan de bonen en het spek.
Zodra het spek een beetje geslonken was kon ik ze omdraaien en vervolgens mochten ze met z'n allen in ??n pannetje en de worsten mochten in de andere pan waar het vetje nog inzat van het spek.
Bonen regelmatig roeren, worsten draaien, spek eruit en de plakken smalle bloedworst erin.
Zodra de bloedworst naar de andere pan kon, gingen we de eieren bakken.
En natuurlijk werd het tijd om een bordje op te gaan maken. Wat boontjes op een bietenbrood toast, eieren ook op ons kleurrijke toast, de worstjes erbij, de plakken bloedworst, het uitgebakken spek...en natuurlijk een lekkere cappuccino

Ik zou zeggen eet smakelijk
