- Berichten
- 405
Dit recept gekregen via een maatje en dat leek me wel wat, we hebben visite dus Capaccio Rollade maken van Bavette:
Mooi stuk Babette gehaald
Mooi gevlinderd, is nog niet makkelijk met Babette, je snijd makkelijk te ver of gaten erin
En vullen met truffel mayonaise, pijnboom pitjes, basilicumblaadjes, spinazie, zon gedroogde tomaatjes en parmezaanse kaas
en oprollen en binden maar
lekker roken met hickory en eik
bij 54 graden mocht de rollade eraf, en dan begint het moeilijkste stuk, laten rusten en wachten in de heerlijke geur
en dan aansnijden maar en smullen.
Conclusie van mij en die van de gasten, de smaak is heerlijk, en zeker voor herhaling vatbaar.
Maar ook twijfel, op de wat dikkere stukken was de rollade nog best rauw en daarmee niet echt lekker eetbaar.
De dunnere delen, kontjes waren lekker mals en goed te smikkelen.
volgende keer neem ik een kleinere bavette die meer gelijk is, en toch meer meten op nog meer plaatsen, en dan Misschien iets langer laten liggen.
al met al zeker iets om nog een keer te maken
Mooi stuk Babette gehaald
Mooi gevlinderd, is nog niet makkelijk met Babette, je snijd makkelijk te ver of gaten erin
lekker roken met hickory en eik
bij 54 graden mocht de rollade eraf, en dan begint het moeilijkste stuk, laten rusten en wachten in de heerlijke geur
en dan aansnijden maar en smullen.
Conclusie van mij en die van de gasten, de smaak is heerlijk, en zeker voor herhaling vatbaar.
Maar ook twijfel, op de wat dikkere stukken was de rollade nog best rauw en daarmee niet echt lekker eetbaar.
De dunnere delen, kontjes waren lekker mals en goed te smikkelen.
volgende keer neem ik een kleinere bavette die meer gelijk is, en toch meer meten op nog meer plaatsen, en dan Misschien iets langer laten liggen.
al met al zeker iets om nog een keer te maken
Laatst bewerkt: