- Berichten
- 958
zondag had ik het mooie plan om een 3-soorten-citrus red snapper te maken, lekker en ook een leuk plaatje voor de fotowedstrijd. dus hoppa een voorraadje cajun kruiden geflipt met een geheim ingredi?nt (nigella zaad), vis ingesneden en voorzien van een schijfje limoen, citroen en sinaasappel en grillen in de visklem maar.
helaas was het toen 10 uur s avonds en heb ik verder geen foto genomen. het was wel heel erg lekker. zo lekker zelfs dat we iets dergelijks gewoon nog een keer hebben gegeten. dit keer een dorade (jaja dat is minder mooi, maar een mens wil afwisseling) en een tropische mango salsa.
drie inkepingen in de dorade gevuld met sinaasappel dit keer, en gerubt met cajun kruiden mengsel. daarna in de visklem hoppa direct boven de kolen tot de ingebouwde gaarheidindicator aangeeft dat de vis gaar is (het oog wit : ) deze was echt helemaal perfect gaar, heerlijk!
daarbij hadden we op de barbecue gegrilde pompoen en natuurlijk nog een dosis mango avocado salsa (met tomaat, rode ui, koriander en limoen).
helaas was het toen 10 uur s avonds en heb ik verder geen foto genomen. het was wel heel erg lekker. zo lekker zelfs dat we iets dergelijks gewoon nog een keer hebben gegeten. dit keer een dorade (jaja dat is minder mooi, maar een mens wil afwisseling) en een tropische mango salsa.
drie inkepingen in de dorade gevuld met sinaasappel dit keer, en gerubt met cajun kruiden mengsel. daarna in de visklem hoppa direct boven de kolen tot de ingebouwde gaarheidindicator aangeeft dat de vis gaar is (het oog wit : ) deze was echt helemaal perfect gaar, heerlijk!
daarbij hadden we op de barbecue gegrilde pompoen en natuurlijk nog een dosis mango avocado salsa (met tomaat, rode ui, koriander en limoen).