B
Boelie
Gast
Ik stond zondag jl met de bibber want zo'n homp had ik nog nooit gedaan.
Veel recepten of handleidingen vond ik niet echt tot dat ik er gisteren (dus te laat) achter kwam dat een C?te ? l'os een Cote de Boeuf is in het Nederlands en dat het forum er van vol staat. Zodoende leert men.
Ik vond wel iets de moeite waard op:
http://www.njam.tv/recepten/cote-los-op-de-bbq-met-aardappelsalade-en-tzatziki
Alleen vond ik het verrekte jammer dat die kok het vlees eerst een uurtje in de oven stak op 70?. Dat vind ik niet BBQen.
Ik krijg binnenkort een ex-collega op bezoek met hun kinderen vandaar dat ik dit eerst eens wilde testen.
In ieder geval hier het resultaat.
C?te ? l'os - Cote de Boeuf - Dunne lende
Uien grillen - 30 min.
Vlees 2 x 10 min. dichtschroeien
Dan indirect met de temp. probe erin tot 50?
Terwijl het vlees kon rusten in de alu folie de champignos met geroosterde uien + boursin rechtstreeks op de briketten
Met hier het resultaat.
Het was heerlijk.
Bedankt voor het kijken en leerzame opmerkingen zijn van harte welkom.
Veel recepten of handleidingen vond ik niet echt tot dat ik er gisteren (dus te laat) achter kwam dat een C?te ? l'os een Cote de Boeuf is in het Nederlands en dat het forum er van vol staat. Zodoende leert men.
Ik vond wel iets de moeite waard op:
http://www.njam.tv/recepten/cote-los-op-de-bbq-met-aardappelsalade-en-tzatziki
Alleen vond ik het verrekte jammer dat die kok het vlees eerst een uurtje in de oven stak op 70?. Dat vind ik niet BBQen.
Ik krijg binnenkort een ex-collega op bezoek met hun kinderen vandaar dat ik dit eerst eens wilde testen.
In ieder geval hier het resultaat.
C?te ? l'os - Cote de Boeuf - Dunne lende
Uien grillen - 30 min.

Vlees 2 x 10 min. dichtschroeien

Dan indirect met de temp. probe erin tot 50?

Terwijl het vlees kon rusten in de alu folie de champignos met geroosterde uien + boursin rechtstreeks op de briketten

Met hier het resultaat.

Het was heerlijk.
Bedankt voor het kijken en leerzame opmerkingen zijn van harte welkom.