N
nardus
Gast
C?te du boeuf met aardappelkroketten, gevulde wijnbladeren en nog wat leftovers.
Deze had ik nog over van kerst, toen dit stuk van een prime rib gesneden.
Even op temp laten komen, insmeren met wat olie, zout,peper uien en knflookpoeder. (sorry voor de crappy blackbarry pics)
Hup, op de grill, Direct, medium heet. Geen end of reverse sear.
Omdat C?te du boeuf nogal taai wordt als de temp boven de 60 komt X( toch maar even proben..
Bij 56 graden snel in de folie, gaart nog iets door naar de 58..
Ok, now eat ! !
garing ok.
Alhoewel dit een flinke carbonade was, snel op.
Deze had ik nog over van kerst, toen dit stuk van een prime rib gesneden.
Even op temp laten komen, insmeren met wat olie, zout,peper uien en knflookpoeder. (sorry voor de crappy blackbarry pics)

Hup, op de grill, Direct, medium heet. Geen end of reverse sear.

Omdat C?te du boeuf nogal taai wordt als de temp boven de 60 komt X( toch maar even proben..
Bij 56 graden snel in de folie, gaart nog iets door naar de 58..

Ok, now eat ! !

garing ok.

Alhoewel dit een flinke carbonade was, snel op.
