De laatste tijd wel veel de BBQ aan gehad alleen vergeet ik vaak een plaatje te schieten.
Vandaag dacht ik er aan. Een C?te de Boeuf van minimaal 40 dagen. 600g en al netjes gemaakt door de slager. Op de weber met houtskool de direct methode. De C?te de Boeuf alleen een beetje zeezout, versgemalen peper en olie.
Verder ook nog aardappeltjes met rosemarijn, zeezout en olijfolie in een schaal op de bbq.
Dan als groente wat bospeen van de bbq.
En als laatste een pakketje gemaakt met kastanje paddestoelen, uitje, knoflook en rode wijn.
Was vergeten foto's te maken tijdens het grillen.
Zie de foto's




Vandaag dacht ik er aan. Een C?te de Boeuf van minimaal 40 dagen. 600g en al netjes gemaakt door de slager. Op de weber met houtskool de direct methode. De C?te de Boeuf alleen een beetje zeezout, versgemalen peper en olie.
Verder ook nog aardappeltjes met rosemarijn, zeezout en olijfolie in een schaal op de bbq.
Dan als groente wat bospeen van de bbq.
En als laatste een pakketje gemaakt met kastanje paddestoelen, uitje, knoflook en rode wijn.
Was vergeten foto's te maken tijdens het grillen.
Zie de foto's



