- Berichten
- 1.774
Omdat het weertje buiten ff wat minder is dacht ik: zal de boel wat opvrolijken met wat plaatjes 
Ik had een nieuwe versie gemaakt van een mooi ribstuk met been van zo'n 5 kilo.
foto's opnieuw ge-upload met google foto
Als eerste de rand naast de appel ff weghalen.
Natuurlijk kan je dit laten zitten maar ik vond het wel leuk als straks de botjes eruit steken.
Aan de onderzijde kan nog weleens wat beenvlies zitten.
Aan de zijkant zat nog wat zeen dus dat haalde ik weg.
En dan is mijn mooie Hollandse ribstuk klaar voor wat kruiden.
Op de onderzijde ging wat peper - zout en olijfolie.
En op de bovenzijde maakte ik wat gaatjes die ik vulde met een teentje knoflook, takje rozemarijn en wat tijm.
Verder ook wat peper - zout en olijfolie. Niet veel kruiden zou je misschien zeggen maar ik hou wel van de smaak
van een goed stukje rundvlees
Indirect op de Q bij een temp. van zo'n 125-130?C. met wat hout snippers.
Kern ingesteld op zo'n 50-53?C. waarna je hem nog even direct kan verhitten of zo laten rusten.
Tijd om te gaan snijden
eet smakelijk
filmpje kan je zien op https://www.youtube.com/watch?v=z2908tgdnXo
http://www.bensbq.com/
https://www.instagram.com/bensbq9968/
https://www.facebook.com/BensBQ/

Ik had een nieuwe versie gemaakt van een mooi ribstuk met been van zo'n 5 kilo.
foto's opnieuw ge-upload met google foto

Als eerste de rand naast de appel ff weghalen.
Natuurlijk kan je dit laten zitten maar ik vond het wel leuk als straks de botjes eruit steken.
Aan de onderzijde kan nog weleens wat beenvlies zitten.
Aan de zijkant zat nog wat zeen dus dat haalde ik weg.
En dan is mijn mooie Hollandse ribstuk klaar voor wat kruiden.
Op de onderzijde ging wat peper - zout en olijfolie.
En op de bovenzijde maakte ik wat gaatjes die ik vulde met een teentje knoflook, takje rozemarijn en wat tijm.
Verder ook wat peper - zout en olijfolie. Niet veel kruiden zou je misschien zeggen maar ik hou wel van de smaak
van een goed stukje rundvlees

Indirect op de Q bij een temp. van zo'n 125-130?C. met wat hout snippers.
Kern ingesteld op zo'n 50-53?C. waarna je hem nog even direct kan verhitten of zo laten rusten.
Tijd om te gaan snijden

eet smakelijk

filmpje kan je zien op https://www.youtube.com/watch?v=z2908tgdnXo
http://www.bensbq.com/
https://www.instagram.com/bensbq9968/
https://www.facebook.com/BensBQ/