- Berichten
- 195
Ik zal vast en zeker niet de enige zijn die zo af en toe even een Pitmaster X youtube filmpje meepikt. Zo kwam ik ook deze tegen: https://www.youtube.com/watch?v=Yef0YrXHqKw&t
Het water liep me al in de mond, dus dat kunnen we zelf ook wel eens proberen!
Vlees uit verse worst in de pan:
Tomatensaus erbij:
Wat extra kruiden, saus en champignons en een paar pepers
Afmaken met geraspte kaas:
Geen foto's gemaakt van de chorizo plakjes; Die moet je ook even kort grillen en geven het geheel een lekker krokante en pittige bite.
Inpakken in een wrap (vantevoren even heel kort grillen) met wat sla, de gegrilde chorizo, zoet ui en lente-ui.
In de folie (op de grill-raiser blijven ze dan ook mooi warm) en smullen maar!
Ik vond het zeer geslaagd, en het is echt heel weinig werk.
En redelijk geschikt als "finger food", dus ook leuk om eens te maken voor een groter gezelschap!
Het water liep me al in de mond, dus dat kunnen we zelf ook wel eens proberen!
Vlees uit verse worst in de pan:

Tomatensaus erbij:

Wat extra kruiden, saus en champignons en een paar pepers

Afmaken met geraspte kaas:

Geen foto's gemaakt van de chorizo plakjes; Die moet je ook even kort grillen en geven het geheel een lekker krokante en pittige bite.
Inpakken in een wrap (vantevoren even heel kort grillen) met wat sla, de gegrilde chorizo, zoet ui en lente-ui.
In de folie (op de grill-raiser blijven ze dan ook mooi warm) en smullen maar!

Ik vond het zeer geslaagd, en het is echt heel weinig werk.
En redelijk geschikt als "finger food", dus ook leuk om eens te maken voor een groter gezelschap!